Alfredo
Di Lelio va fundar aquest restaurant l'any 1908, tenia un gran desig de treballar i una
passió per la cuina que el va portar a l'èxit i la fama a tot el món,
començant amb un petit restaurant familiar.
Tot va començar quan la seva dona Agnès va donar a llum el seu primogènit. La
dona després del part va quedar molt dèbil i desganda, el
seu marit, preocupat per la seva salut, va fer tot el possible per
recuperar les seves forces amb aliments sans i nutrients.
Va ser aquí on va néixer la idea del plat que més tard es va fer famós a tot el món.
Amb les seves pròpies mans va preparar una recepta a base de fideus barrejats amb mantega i assaonarts amb formatge parmesà fresc.
Després va fer una pregària a Sant Anna (protectora de les dones embarassades) i va servir el plat a la seva dona, ella no només se'l va menjar amb gust, sinó que fins i tot li va suggerir d'afegir-lo el menú del seu petit restaurant. El
destí d'Alfredo i el dos "naixements contemporanis", el seu fill i els "bionde" , com ell solia anomenar afectuosament a la seva fideus, han
donat la força de la seva reputació a tot el món.
Els Maestosissime Fettuccine servits al teu davant són el plat de pasta més senzill però per altra banda més especials que puguis tastar a la teva vida. Una experiència inoblidable.
Els Maestosissime Fettuccine servits al teu davant són el plat de pasta més senzill però per altra banda més especials que puguis tastar a la teva vida. Una experiència inoblidable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada