dijous, 24 de juny del 2010

RESTAURANT CAN CALENT

Restaurant ubicat a Campos on la seva senya d'identitat és la cura per aconseguir els millors productes de mercat i utilitzar-los per fer cuina mallorquina, basada en la tradició però utilitzant noves tècniques, presentacions, etc i fent que els seus plats siguin un clar esponent de la cuina avantguardista de mallorca.
De la seva carta en destaquen tot un seguit de plats que posen de manifest la utilització d'ingredients tradicionals però vists des de la perspectiva de la creativitat, deconstrucció, reinvenció...
D'entre els primers plats en destacaríem el Foie amb galleta d'inca laminada, reducció de palo i microvegetals. El Palo és un aperitiu mallorquí gairebé en desús que lliga perfectament amb el foie donant-li al plat un toc únic i que als bevedors de palo ens suposa una revolarització d'aquest licorós.
Pel que fa als segons destacaríem les Galtes de porc rostides, sofregit i aire de farigola, aquest plat és un homenatge a la carn més gustosa del porc, records de cuinat d'ossos amb un toc de modernitat i sofisticació.
D'entre les postres destacaríem l'Escuma de brossat amb gelat de passió, cremós d'albercoc i cruixent de galletes, ingredients tradicionals per vestir un dolç golós, àcid, multisensorial...
S'ha de dir que sempre hi sol haver recomenacions fora de carta i la carta de vins és excel.lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada