dijous, 24 de juny del 2010

RESTAURANT TAHINI (PORTO PORTALS)

Aquest restaurant està situat a Porto Portals i se'l considera com un dels millors restaurants japonesos de l'illa.
La seva diferència és l'elegància i més que la seva cuina. El seu nou cuiner, Raúl Resino, que anteriorment va treballar a Can Simoneta, ha revolucionat la carta. Està considerat com un dels millors cuiners de Mallorca en l'actualitat i viatja a Japó per renovar la seva cuina japonesa.
El local és modern i gran. L'ambient és genial, amb música tranquil, tipus chill-out. Té terrassa i 4 "cabanes" (com petites saletes vidre amb 4 o 5 taules en cadascuna, i a l'estiu retiren les vidrieres per estar a l'aire lliure). A més per sota hi ha una mena de riu artificial ... La decoració és increïble.
La seva cuina és 100% japonesa. Respecta els costums tradicionals i alhora tenen plats com de l'estil del xef. Com plats tradicionals té: sushi, sashimi, peix fresc de primera qualitat rebuts cada dia i la tonyina com a producte estrella, a més de peixos amb soja.
Com plats com trobem: llobarro embolicat en full de banana amb brou de miso i sisha, sant Pere amb remolatxa agredolça i "zamburiñas". També tempura de verdures, llagostins ... Es pot veure com 3 cuiners (sushiman) preparen a la barra el sushi, en directe. Compten amb màquines temperades per l'arròs, d'aquesta manera sempre està al punt a l'hora de utilitzar-lo en la cuina i no s'asseca.
Servei elegant amb simpatia i molt bona atenció al client.
A l'estiu hi ha dies que van DJ's o grups en directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada