dilluns, 28 de juny del 2010

FATTORIA DEI BARBI (MONTALCINO "TOSCANA")

LA FAMÍLIAEl 1790  la família Colombini va adquirir la Fattoria dei Barbi. Així comença una història d'èxit en la viticultura. Els vins són excel.lents i ja al 1892 aconsegueixen el seu primer gran premi: una medalla de plata del Ministeri d'Agricultura. Serà només el primer d'una llarga sèrie de premis tant a Itàlia com al'estranger.
El 2007, els vins de Barbi van arribar a les grans altures dels rànquings internacionals amb Brunello i el Brunello Riserva Vigna del Fiore. La companyia és ara dirigida per Stefano Cinelli Colombini, descendent de la família, guardià de les tradicions antigues i també un promotor de les grans innovacions tecnològiques.

ON ESTÀ SITUADA? 
Enmig de la regió més bella d'Itàlia, està ubicada la vila de Montalcino, a uns 40 km de Siena, a 150 km de Florència i a 60 km de Grosseto.Per als que vénen en cotxe, un cop a Montalcino, seguiu les indicacions de Sant'Antimo. Després d'uns 4 km de llargues rectes, a l'esquerra trobareu l'entrada a un camí de terra amb els senyals per a la finca: després de 400 metres ja hi haureu arribat.


Una vegada sigueu allà podreu gaudir d'una bodega meravellosa, preciosa on també si ho desitjau podreu quedar a dormir i també a menjar ja que hi ha un petit i preciós restaurant. Pels que només volgueu conèixer la bodega podreu visitar-la per un preu mòdic i també degustar els seus meravellosos vins.  És recomenable la visita ja que és destacable veure la selecció familiar amb vins molt antics que són molt preuats pels col.leccionistes amb les butxaques plenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada