dilluns, 28 de juny del 2010

BODEGUES RIBAS (CONSELL "ILLES BALEARS")

Can Ribas és una bodega familiar de tradició històrica situada al municipi de Consell. Des de l'any 1711 la família Ribas s'ha dedicat al conreu de la vinya i a l'elaboració de vi; es tracta de una dels cellers més antics de Mallorca.
A prop de la bodega es troben 40 hectàrees de vinyes pròpies, en la majoria ceps vells, que són el valor més important del celler. El raïm obtingut  es verema manualment i una vegada a les instal·lacions es selecciona gra a gra i s'elabora amb molta cura.
L'objectiu prioritari del celler és obtenir vins de màxima qualitat sempre respectant les tradicions però en continua investigació.

HISTÒRIA 
Pedro Ribas de Cabrera va començar a construir la bodega al 1711. A Ca'n Ribas ens dedicàvem als cultius tradicionals de la illa com la vinya i les oliveres.
Des de llavors s'ha elaborat vi ininterrompudament , i s'ha anat guanyant reconeixement any darrera any. L'adquisició de prestigi va començar ja el segle passat al obtenir la Medalla de Perfecció a l'Exposició Nacional Vinícola de 1877.
Els descendents de Pedro Ribas intentam continuar la seva labor i treballar segons un estil de vida que marca per damunt de tot el respecte a les tradicions i l'amor per una feina ben feta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada