dijous, 24 de juny del 2010

RESTAURANT CELLER CAN ROCA (GIRONA)

En apropar-nos al Celler Can Roca tot adquireix una dimensió tridimensional, a cada un d'aquests vèrtex es situa un dels germans Roca. Cada un d'ells és un puntal d'aquesta empresa familiar convertida en un referent gastronòmic conegut i valorat arreu del món.
En Joan és el cuiner, en Josep el somelier i en Jordi s'encarrega de la part més dolça de la carta; cada un d'ells aporta la seva visió personal a cada parcel.la de responsabilitats conjuntant i conjugant unes sensions i sensibilitats que confereixen a aquest restaurant una sinèrgia de resultats sublims.
Al Celler Can Roca hi conviuen també tres línies de treball ben diferenciades i també tres línees de recerca culinària, la més lligada a la tradició, als paisatges de la memòria; la més intel.lectual, que ens apropa al món de les emocions, i la més acadèmica, que no renuncia a les tècniques culinàries clàssiques sinó que les evoluciona i en crea de noves que ajuden a despertar la memòria gustativa del comensal: sabors i aromes oblidats que el trasportaran a estats anímics i a vivències personals allunyades en l'espai i el temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada