dijous, 24 de juny del 2010

RESTAURANT SANTI TAURA (LLOSETA)

Restaurant on gairebé tothom hi ha anat a parar de casualitat, nosaltres de la mà dels nostres amics Raul i Aina, el fet d'haver de reservar amb molta anterioritat fa que després moltes reserves s'hagin de reajustar i això dóna l'oportunitat a molta gent de descobrir aquest meravellós indret culinari a Lloseta. Meravellosa casualitat.
En Santi ha sabut, tant a l'antic restaurant com al nou, crear un ambient extraordinari on un se sent acollit i amb la confiança que dóna sentir-se ben rebut i sobretot ben atès.
Pel que fa a l'experiència culinària, cada vegada suposa un descobriment de nous sabors a la vegada que et transporta a temps passats recordant sabors oblidats en la memòria gustativa.
Cal destacar la tasca del Somelier, sempre encertant en les recomenacions i sobretot amb els maridatges depenent del menú setmanal. Vins de qualitat i econòmics i sobretot vertaderes sorpreses adequades a totes les butxaques.
En definitiva un racó perfecte on s'encarreguen de que cada menjada suposi una experiència vital significativa que t'endinsa i t'aboca cap a una espiral que t'enganxa i ets incapàs de sortir-ne ni tampoc vols fer-ho. Repeteixes segur.

MENU DEL DIA 05-09-2010

1R ENTRANT: crema de pastanaga amb mousse de formatge de cabra.
2N ENTRANT: arròs melós amb pop i verduretes.3R ENTRANT: granada d'albergínia amb tomàquet al natural i crema de patata.PLAT DE PEIX: Mussola amb ceba i crosta de pa torrat, patates laminades al forn i crema de pebre de piquillo.PLAT DE CARN: me rostit amb cus-cus de tomàquet sec.POSTRES: pastisset de figa amb gelat d'anís estrellat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada