INGREDIENTS PEL PASTÍS:
- 130 grams de mantequilla o oli.
- 200 grams de sucre de canya.
- 1 cullerada de canyella en pols.
- Un poquet de nou moscada ratllada.
- 3 cullerades de llet.
- 2 ous batuts.
- 170 grams de pastanagó ratllat.
- 50 grams de nous o ametlles.
- 200 grams de farina (100 grams d'integral i 100 de normal).
- 3 cullerades de cafè de llevadura en pols.
- Una cullerada de bicarbonat.
- Un poquet de sal.
ELABORACIÓ:
Fondre la mantequilla, la posam dins un bol i hi afegim la canyella, la nou moscada, el pastanagó ratllat, el sucre i els ous batuts. Quedarà una pasta espesseta però lleugera.
Seguidament passam la farina per un sedaç i l'afegim juntament al la llevadura en pols, la sal, el bicarbonat i les nous prèviament capolades.
Preparem el motlle i ho posam al forn només amb calentor de la part de baix. A una temperatura d'uns 180º uns 35-40 minuts.
INGREDIENTS I ELABORACIÓ DEL FROSTING/GLASSEJAT:
Necessitarem: 200 grams de formatge cremós (tipus philadelphia), 50 grams de sucre glass, 2 cullerades de nata líquida i un polssim d'essència de vainilla.
Mesclam tots els ingredients, els batem en força i quedarà una crema que finalment posam per sobre del pastís.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada