dijous, 24 de febrer del 2011

MATSU "EL RECIO"

Fase visual

Vi de color vermell robí presentant certs matisos ataronjats en el rivet. Aspecte net, brillant, i capa mitja. Abundant llàgrima alcohòlica en agitar la copa.

Fase olfactiva

Intensitat aromàtica mitja. Vi no molt expressiu al nas, però d'aroma molt net i elegant, alhora que delicat i complex. A copa parada i en un primer moment, predomina l'aportació aromàtica de la bóta de roure. Apareixen notes torrades, de cafè, vainilla, toffe, una mica de caramel, fruits secs i un punt de regalèssia. Agitant la copa i deixant obrir-se més al vi, apareixen també les notes de fruits vermells i negres, ben madurs i acoblats en el conjunt.

Fase gustativa

En boca trobem un vi amb bon cos i estructurat. Molt equilibrat, amb una acidesa molt correcta que compensa el seu elevat grau alcohòlic, encara que aquest acaba deixant notar amb una sensació de calidesa després del glop. Bona càrrega tànica i molt ben polida, el vi passa amb suavitat, sense astringència ni sequedat, deixant darrera seu un record llarg i mostrant, més que en nas, la fruita per via retronasal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada