dijous, 5 d’abril del 2012

SEAGRAMS GIN

La ginebra Seagrams va començar a destil · lar el 1857 i va entrar al mercat nord-americà 1939, després de la prohibició. Es pot dir que segueix mantenint les seves qualitats originals tant pel que fa a la ginebra com a la seva ampolla. Entre els secrets del seu excel · lent sabor juguen un paper essencial els seus ingredients: cardamom d'Sri Lanka; pell de taronja d'Espanya; escorça de canyella del Vietnam; coriandre de República Txeca, i baies d'Itàlia, juntament amb altres herbes. La recepta segueix sent un secret, només coneguda pels mestres destil · ladors. Es barregen els diferents components amb un procés de doble destil · lació i a continuació, comença el període de maduració en bótes de fusta de roure, que li dóna aquesta suavitat al paladar i aquest color groc clar. Un a vegada madura, s'embotella.
A més de la seva clàssica ginebra, Seagrams ofereix la seva ginebra Seagrams reserva, amb un sabor extremadament suau i equilibrat, però també Seagrams taronja i Seagrams llima, barrejant ginebra en el primer cas amb mandarina i en el segon amb llima. Completen la família les combinacions de ginebra Seagrams amb suc de de diferents fruites, des de nabius a aranja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada