BLOC PERSONAL DE'N RAFEL JUAN ORELL


divendres, 20 d’abril del 2012

MAS OLLER PUR

Color: albergínia brillant. Aroma: Móres i tinta, grans de cafè verd, torrats i tocs de vainilla. Gust: concentrat i rodó en boca amb tanins suaus i refrescant. Té un final llarg i un pas suau en boca.

http://www.masoller.es/projecte.html
Publicat per ralfilauren a 19:21
Etiquetes de comentaris: NOTES DE TAST

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Etiquetes

  • AGRICULTURA (20)
  • ALTRES BEGUDES ALCOHÒLIQUES (41)
  • BIBLIOTECA AGRICOLA (19)
  • BIBLIOTECA MARIDATGES (2)
  • BIBLIOTECA VITIVINÍCOLA (8)
  • BIODINÀMICA (4)
  • CERVESA (8)
  • CURSOS DE CUINA (1)
  • CURSOS DE TAST (5)
  • DOCUMENTS (21)
  • ENLLAÇOS D'INTERÈS (65)
  • FEINES D'UN TEMPS (2)
  • FILMOGRAFIA (1)
  • FINQUES AGRICOLES (6)
  • FORMATGES (26)
  • GASTRONOMIA (2)
  • NOTES (1)
  • NOTES DE TAST (2040)
  • PRESENTACIONS (4)
  • RECEPTES (51)
  • REMEIS CASOLANS (2)
  • RESTAURANTS (29)
  • TASTS CONFRARIA PORRERES (6)
  • TROBADES VINÍCOLES (6)
  • VARIETATS (29)
  • VIDEOS (2)
  • VINIFICACIO (51)
  • VISITES A BODEGUES (10)
  • VITICULTURA (63)

La meva llista de blogs

  • Cuina Cinc
    Compartir Barcelona - Cuina mediterrània moderna - Quan va tancar ElBulli al 2011, el tres caps de cuina l’Oriol Castro, l’Eduard Xatruch i en Mateu Casañas varen obrir al 2012 *Compartir Cadaqués*. Pocs ...
    Fa 1 setmana
  • vdevendimia
    ‘Vino al Oído’, el nuevo podcast de Ferran Centelles🍷 - Lo que le faltaba al mundo del vino ya está aquí: un podcast pensado para winelovers que quieren aprender, entender y disfrutar el vino. Basado en conoci...
    Fa 4 setmanes
  • EL CULLEROT FESTUC
    COOKIES DE XOCOLATA - Els passats dies 6, 7, 8 i 9 de Març es va disputar el *Campionat d'Espanya de Hockey Herba categoria Infantil* al Real Club Jolaseta (Getxo-Bilbao). L'...
    Fa 2 mesos
  • El Blog de Barricas.com
    Premium Tasting 2024 en Santiago - Desde hace 25 años me dedico a la difusión de la cultura del vino en el Perú a través de … Más
    Fa 10 mesos
  • Entaulats, El Bloc de Carme Gasull
    ‘Un restaurant caníbal a Berlín’. Catalunya Ràdio. Setembre 2021 - "No hi ha bon vi sense una bona verema"
    Fa 3 anys
  • 10sentits
    Fielding Hills: Producir consistentemente excelentes vinos - Vinos Fielding Hills, cosecha 2012 Fielding Hills Winery es una de las mejores bodegas en el estado de Washington. El propietario / enólogo Mike Wade y s...
    Fa 3 anys
  • El kiwi blau
    Gratinat de carbassa - Segueixo disfrutant de la cuina... m'encanta llegir revistes de receptes, en retallo les pàgines seleccionades (bé, les arrenco i a vegades fins i tot h...
    Fa 5 anys
  • CUADERNOS DE COCINA ORIENTAL 2.0
    INAUGURO WEB - Hola a tod@s, después de mucho tiempo en silencio por fin tengo lista la nueva web; alejandrozurdo.com Misma temática y mayor ilusión que cuando comen...
    Fa 6 anys
  • Entre motlles, olles i thermomix
    PAPAS ALIÑÁS - No em puc creure que estigui escrivint al blog. El tenia totalment abandonat, sempre tenc coses més urgents a fer. Demà farà 15 dies que vaig anar a Sevil...
    Fa 9 anys
  • Bojos per la cuina
    Pastís de plàtan - [image: Pastís-de-plàtan-1] Si teniu alguns plàtans a la fruitera que comencen a ser un poc massa madurs, podeu aprofitar-los per fer aquest pastís, que ...
    Fa 10 anys
  • UN ESTIU A PERU
    CURIOSITATS, PRODUCTES, VOCABLES... - Bé, aquesta ja serà la darrera entrada del bloc, ens servirà per anotar certes curiositats, però sobretot a mode de comiat. Com heu pogut observar aquest ...
    Fa 11 anys
  • Montprior's Blog
    ORÍGENS de montprior, a la Guia de vins de Catalunya 2013 -
    Fa 12 anys
  • Las Webs del Vino
    DIAM Corchos inaugura la planta de CO2 supercrítico para limpieza de corcho más grande del mundo - NOTA DE PRENSA San Vicente de Alcántara (Badajoz), 15 de noviembre de 2010 DIAM Corchos inaugura la planta de CO2 supercrítico para limpieza de corcho más...
    Fa 14 anys

Dades personals

La meva foto
ralfilauren
Visualitza el meu perfil complet

Arxiu del blog

  • ►  2010 (197)
    • ►  de gener (1)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  d’abril (90)
    • ►  de maig (36)
    • ►  de juny (22)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de setembre (15)
    • ►  d’octubre (15)
    • ►  de novembre (7)
    • ►  de desembre (4)
  • ►  2011 (169)
    • ►  de gener (1)
    • ►  de febrer (26)
    • ►  de març (18)
    • ►  d’abril (11)
    • ►  de maig (21)
    • ►  de juny (6)
    • ►  de juliol (19)
    • ►  d’agost (6)
    • ►  de setembre (7)
    • ►  d’octubre (21)
    • ►  de novembre (12)
    • ►  de desembre (21)
  • ▼  2012 (101)
    • ►  de gener (6)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de març (9)
    • ▼  d’abril (27)
      • PROYECTO GARNACHAS DE ESPAÑA
      • MALLORCA A LA CARTA
      • EVODIA
      • VIÑAS DE MIEDES
      • 5 TITIUS
      • XIP TV: CUINETES
      • BROKMAN'S GIN
      • BOMBAY SAPPHIRE GIN
      • LONDON GIN
      • HENDRICK'S GIN
      • G'VINE GIN
      • SEAGRAMS GIN
      • MASTER'S GIN
      • PALO RIPOLL
      • GRAPPA NONINO
      • GLENFIDDICH
      • PISCO 4 GALLOS
      • WHISKY CHIVAS 12 ANYS
      • MARC D'ALSACE (GEWURZTRAMINER) NUSBAUMER
      • CACHAÇA YPIÓCA
      • RON BARCELO IMPERIAL
      • RESTAURANT DIVINUM (GIRONA)
      • MAS OLLER
      • MAS OLLER PUR
      • MAS OLLER PLUS
      • BLANC FUMAT
      • CURS D'INICIACIÓ AL TAST DE VINS (PART TEÒRICA)
    • ►  de maig (4)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  de setembre (13)
    • ►  d’octubre (14)
    • ►  de novembre (15)
    • ►  de desembre (2)
  • ►  2013 (91)
    • ►  d’abril (13)
    • ►  de maig (7)
    • ►  de juny (17)
    • ►  de juliol (7)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de setembre (6)
    • ►  d’octubre (10)
    • ►  de novembre (16)
    • ►  de desembre (13)
  • ►  2014 (144)
    • ►  de gener (5)
    • ►  de febrer (10)
    • ►  de març (10)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de maig (23)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de juliol (9)
    • ►  d’agost (4)
    • ►  de setembre (18)
    • ►  d’octubre (19)
    • ►  de novembre (16)
    • ►  de desembre (27)
  • ►  2015 (240)
    • ►  de gener (8)
    • ►  de febrer (30)
    • ►  de març (52)
    • ►  d’abril (40)
    • ►  de maig (21)
    • ►  de juny (5)
    • ►  de juliol (14)
    • ►  d’agost (6)
    • ►  de setembre (7)
    • ►  d’octubre (10)
    • ►  de novembre (32)
    • ►  de desembre (15)
  • ►  2016 (231)
    • ►  de gener (27)
    • ►  de febrer (3)
    • ►  de març (27)
    • ►  d’abril (27)
    • ►  de maig (29)
    • ►  de juny (8)
    • ►  de juliol (8)
    • ►  d’agost (24)
    • ►  de setembre (20)
    • ►  d’octubre (32)
    • ►  de novembre (21)
    • ►  de desembre (5)
  • ►  2017 (251)
    • ►  de gener (31)
    • ►  de febrer (25)
    • ►  de març (17)
    • ►  d’abril (29)
    • ►  de maig (6)
    • ►  de juny (9)
    • ►  de juliol (9)
    • ►  d’agost (14)
    • ►  de setembre (30)
    • ►  d’octubre (30)
    • ►  de novembre (16)
    • ►  de desembre (35)
  • ►  2018 (212)
    • ►  de gener (23)
    • ►  de febrer (21)
    • ►  de març (20)
    • ►  d’abril (26)
    • ►  de maig (8)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de juliol (43)
    • ►  d’agost (12)
    • ►  de setembre (12)
    • ►  d’octubre (20)
    • ►  de novembre (13)
  • ►  2019 (263)
    • ►  de gener (13)
    • ►  de març (2)
    • ►  d’abril (3)
    • ►  de maig (3)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de juliol (122)
    • ►  d’agost (27)
    • ►  de setembre (27)
    • ►  d’octubre (21)
    • ►  de novembre (27)
    • ►  de desembre (14)
  • ►  2020 (198)
    • ►  de gener (28)
    • ►  de febrer (35)
    • ►  de març (13)
    • ►  d’abril (14)
    • ►  de maig (31)
    • ►  de juny (8)
    • ►  de juliol (7)
    • ►  d’agost (27)
    • ►  d’octubre (7)
    • ►  de novembre (10)
    • ►  de desembre (18)
  • ►  2021 (202)
    • ►  de gener (28)
    • ►  de febrer (21)
    • ►  de març (13)
    • ►  d’abril (9)
    • ►  de maig (8)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de juliol (45)
    • ►  d’agost (9)
    • ►  de setembre (12)
    • ►  d’octubre (19)
    • ►  de novembre (13)
    • ►  de desembre (11)
  • ►  2022 (91)
    • ►  de gener (10)
    • ►  de febrer (10)
    • ►  de març (9)
    • ►  d’abril (6)
    • ►  de maig (12)
    • ►  de juny (7)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  d’agost (7)
    • ►  de setembre (8)
    • ►  d’octubre (10)
    • ►  de novembre (2)
    • ►  de desembre (7)
  • ►  2023 (49)
    • ►  de gener (4)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de març (4)
    • ►  d’abril (10)
    • ►  de maig (6)
    • ►  de juny (4)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  d’agost (7)
    • ►  de setembre (5)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de desembre (1)
  • ►  2024 (47)
    • ►  de gener (2)
    • ►  de març (12)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de juliol (5)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de setembre (4)
    • ►  d’octubre (7)
    • ►  de novembre (8)
    • ►  de desembre (6)
  • ►  2025 (14)
    • ►  de gener (8)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de juny (1)

BENVINGUTS AL BLOC D'EN RAFEL JUAN

EN AQUEST BLOC HI PODREU TROBAR INFORMACIONS VARIADES: FEINES D'UN TEMPS, NOTES DE CATA DE VINS, RECEPTES, NOTES D'AGRICULTURA, ENOLOGIA, VITICULTURA, GASTRONOMIA, ETC. ESPER QUE VOS AGRADI I GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA
Tema Fantàstic, S.A.. Amb la tecnologia de Blogger.