dijous, 5 d’abril del 2012

BOMBAY SAPPHIRE GIN

La ginebra Bombay Sapphire és coneguda per la seva característiques ampolla de color blau amb la seva etiqueta amb la cara de la Reina Victòria i pel seu suau i extraordinari sabor.
La seva recepta data de l'any 1761, i si bé sí es coneixen els seus ingredients no les seves proporcions ni la seva formulació. La seva destil · lació es fa en cinc passos diferenciats. Entre els ingredients de la ginebra Bombay Sapphire destaquen: ametlles i pell de llimona d'Espanya, regalèssia de la Xina, baies de ginebres d'Itàlia, angèlica de Sajonia, coriandre del Marroc, canyella de la Indoxina i baies de Java, entre d'altres. El resultat és un sabor delicat i refrescant, amb absència de tota sensació a alcohol ja que les seves notes es troben camuflades. Es tracta del complement perfecte per al millor gintònic igual que la tònica fever-tree.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada