dijous, 19 d’abril del 2012

MAS OLLER





Mas Oller es troba al Baix Empordà, un territori que uneix mar i muntanya , molt marcat per la presència del vent del nord, la tramuntana i on es troben una diversitat de sòls: argilosos, sorrencs i pissarrencs.
Les vinyes es situen al voltant de la casa, reutilitzant les antigues vaqueries com a bodega. Aquest és un projecte personal de la família Esteva, ja propietària del celler Can Ràfols dels Caus, que va decidir rescatar de l'oblid l'antiga finca familiar.
La seva filosofia es basa en la recuperació de la tradició vinícola de l’Empordà amb una interpretació moderna del concepte del vi.
L'equip humà esta format per Carlos Esteva, propietari i elaborador, Peter Schoonbrood, projecció conceptual i exportació i Martín Cuervo, responsable de la vinya i el celler.Nosaltres vam parlar amb en Martín Cuervo que ens va atendre molt amablement, ens va donar a tastar els 4 vins que elabora la bodega i ens vam fixar que també tenien els vins que elabora l'altre bodega de la família Esteva.
Vam tastar el BLAU, el PUR, el PLUS i el MAR. Al final vam comprar una botella del PUR i del PLUS, podeu consultar les notes de cata a la secció de notes de cata.


http://www.masoller.es/inici.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada