diumenge, 12 d’abril del 2015

VISITA A MONVÍNIC


Ja tenim una entrada d'aquest establiment ja que ens va parèixer interessant però el dia 8/04/15 el vam poder visitar i no ens va decebre gens ni mica. Una entrada amb uns despatxos, la biblioteca, un passadís amb unes acollidores taules i còmodes cadires, et condueixen fins al wine bar, ens aturam; al fons el restaurant, la terrassa, la cuina... i tot perfumat per aromes de vi, històries relacionades amb el vi. Molts diuen el millor establiment relacionat amb el món del vi, no ho sabem! de moment el millor al què hem anat!
El wine bar, sense carta, amb tauletes interactives, crida l'atenció, els rosats i blancs neden dins peixeres de daus de gel com si fossin botelles farcides de caviar licorós, flors immerses en glicerina...
La somelier, una al.lota amb accent francès ens ofereix les tauletes on hi ha tota la informació dels vins que tenen a la nostra disposició, ens diu que els van canviant i l'oferta ens pareix molt extensa, diversa i molt llépola, és una gran oportunitat per provar vins de gama alta per copes, més accessible però tampoc es pot dir que sigui barat, però quan un sap què costa fer vi i es pot imaginar el que costa fer-lo bo, no troba res car.
Vam tastar 3 vins blancs, era mitja tarda, després de dinar i caminar un xic, feia ganes alguna cosa més refrescant, subtil, seductor, ens decidim per blancs, en aquest cas de l'estranger, un alemany, un suís i un francès. Tot seguit podreu veure les fotografies i llavors els enllaços a les notes de cata del bloc. I ja ho sabeu, si visitau Barcelona aquesta és una proposta molt més que interessant pels amants del vi i dels llocs amb un encant especial!

http://ralfilauren.blogspot.com.es/2015/04/fendant-president-troillet-2013-domaine.html
http://ralfilauren.blogspot.com.es/2015/04/mineralschiefer-riesling-grans-fassian.html

http://ralfilauren.blogspot.com.es/2015/04/uoc-sauternes-raymond-lafon.html
Tots tres van ser interessantíssims però el Sauternes, el Sauternes... mira que feia estona que anàvem endarrer de tastar-ne un i... IMPRESSIONANT!
Com a curiositat, dir que a l'hora de pagar no funcionava el sistema informàtic i no ens van poder fer la nota i ens van cobrar gràcies a les fotos que havíem fet, 30 euros que hi vam deixar però ben pagats siguin pel gust que vam passar. La somelier ens va voler apuntar els vins en un paper ja que amb la nota per pagar els vins ho fan, ens va deixar un document preciós, amb una lletra d'aquelles d'un temps, de misser o de notari...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada