diumenge, 5 d’abril del 2015

RESTAURANT SAL DE COCÓ

Aquest restaurant ubicat a la Llonja de la Colònia de Sant Jordi, sí aquest any s'ha traslladat de lloc i aquesta és la seva nova ubicació. El disseny del restaurant és molt de caire mariner, estiuenc, mediterrani... color blau i blanc... acollidor, refrescant... estètica molt cuidada, encara que aparentment casual.
Ens decidim anar-hi perquè sempre ens havia fet gola però mai ens  havíem decidit, tal vegada encuriosits pel nou caire televisiu de la cuinera, na Marta Rosselló Serra.
Primera impressió, positiva, la carta atractiva però la presentació un poc carregada, amb un caire molt desenfadat amb plafons de fusta, la carta dels menús, la de vins i la de racions, la taula plena...
Menú degustació interessant però el plat de carn és colomí... descartat. El menú de temporada és el que més ens atreu ja que pensam que els menús són els que donen més idea general d'un restaurant.
No ens decidim per les racions ja que anàvem amb la idea del menú degustació però ens resulten molt atractives i les que veim servir ens fan molt bona pinta, hi haurem de tornar.
Començam, oli d'oliva, sal de cocó i sopes al forn... molt original i bo. Un aperitiu de regal, unes pilotes amb la seva salsa i unes sardines marinades... molt bo.

Ens decidim com a primer plat per un salmó amb crema de fonoll i per un ou cuit a baixa temperatura amb unes verduretes on destaquen els espàrrecs... correcte, un poc escàs.
El segon plat coincidim els dos, carpaccio de llobarro amb verduretes encurtides. Aquest plat sí que ens emociona... el peix perfectament tractat i les verduretes lleugerament avinagrades, un toc de soja, les verdures grenyals, perfectament tractades... en van encantar els boles orientals.

Les postres van estar bé, un a base de iogurt i gerds i l'altre una espècie de crema...

I el vi espectacular, GUITIAN GODELLO JOVE, un vi blan d'aquests que ens agraden, atlàntics, àcids però glicèrics... Tot seguit en teniu la nota de tast que hi ha al bloc: http://ralfilauren.blogspot.com.es/2015/04/guitian-godello-jove.html
Amb les postres vam demanar dos vins dolços, tot seguit vos adjuntarem els noms i els enllaços a les notes de cata. S'ha de dir emperó que tenien en carta un SAUTERNES que no van tenir i ens va decebre una mica però bé ja el tastarem.
BLANC DE SA VALL DE MIQUEL GELABERT: http://ralfilauren.blogspot.com.es/2015/03/dolc-de-sa-vall-miquel-gelabert.html
BORNOS SAUVIGNON BLANC SEMIDOLÇ: http://ralfilauren.blogspot.com.es/2015/04/bornos-sauvignon-blanc-semidolc.html
En general molt correcte, però a banda del carpaccio de llobarro tampoc ens va emocionar. Llàstima del colomí al menú degustació però aquesta és una qüestió de gusts. Ens vam quedar amb les ganes de tastar les racions que feien molt bona pinta en carta i les que vam veure servir, hi tornarem a provar-les.

http://www.restaurantsaldecoco.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada