divendres, 15 d’octubre del 2010

CASA BALAGUER

Vi de color vermell picota amb matisos violacis en el rivet, molt atractiu i molt ben presentat, net i brillant. Ben cobert, capa mitja-alta. En agitar la copa apareix una llàgrima acolorida molt abundant, atès el seu grau alcohòlic.

Fase olfactiva

En nas trobem un vi net i franc, d'intensitat aromàtica mitja-alta i gran complexitat. Trobem gran pes de fruita, amb moltes notes, fruita vermella i negra madura, mores, gerds, fruits del bosc, figa ... Perfecte acoblament d'aquesta fruita amb les aportacions de la bóta, que apareixen en forma de torrats, torrefactes, caramel, toffe , cafè, vainilla i xocolata. Notes balsàmiques voltant de tot això i una lleugera sensació licorosa. Tot això en un conjunt en què tot és present però perfectament integrat, sense sobresortir res per sobre de la resta.

Fase gustativa

El vi mostra gran cos i volum en boca, bona estructura i perfecte equilibri, amb una bona acidesa que fa que el seu elevat grau alcohòlic no es faci notar. Taní sedós i ben polit, el vi llisca amablement per tota la boca i, després de la seva glop, deixa un record molt llarg i de gran complexitat per via retronasal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada