Ensamblatge d’un 32% macabeu, 19% sauvignon blanc, 16% parellada, 10% viognier, 8% chardonnay, 8% müller turgau, 3% muscat, 2% riesling, 1% albariño i 1%
rousane . El sistema de formació dels ceps és en vas i en espatllera.
El terreny és franc, calcari i amb gran quantitat de graves. Verema
manual amb caixes, seguit d’una estricta selecció dels raïms després de
refrigerar-los en cambra de fred. Fermentació de les diferents
varietats per separat a 16 ºC de temperatura. Criança sobre lies durant 3 mesos 10% en bóta i la resta en dipósit.
Embotellat el febrer de 2009. “12,6º d’alcohol i pH de 3,17”
Tons daurats amb reflexes verds. Aromes a pasteleria, compota,
fruites blanques dolces, i exòtiques molt madures com l'aranja, la
pinya i el mango, acompanyades per notes cítriques, amb una base de
flors i d’herba fresca. Boca cremosa, compensada per l'acidesa que fa
que explosionin les fruites. Postgust llarg i intens.
Beure fresc, entre 7 i 9 ºC.
Producció de 29.734 botelles de 75 cl.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada