divendres, 15 d’octubre del 2010

AUZELLS

Ensamblatge d’un 32% macabeu, 19% sauvignon blanc, 16% parellada, 10% viognier, 8% chardonnay,  8% müller turgau, 3% muscat, 2% riesling, 1% albariño i 1% rousane . El sistema de formació dels ceps és en vas i en espatllera. El terreny és franc, calcari i amb gran quantitat de graves. Verema manual amb caixes, seguit d’una estricta selecció dels raïms després de refrigerar-los en cambra de fred. Fermentació de les diferents varietats per separat a 16 ºC de temperatura. Criança sobre lies durant 3 mesos 10% en bóta i la resta en dipósit.
Embotellat el febrer de 2009. “12,6º d’alcohol i pH de 3,17
Tons daurats amb reflexes verds. Aromes a pasteleria, compota, fruites blanques dolces, i exòtiques molt madures com l'aranja, la pinya i el mango, acompanyades per notes cítriques, amb una base de flors i d’herba fresca. Boca cremosa, compensada per l'acidesa que fa que explosionin les fruites. Postgust llarg i intens.
Beure fresc, entre 7 i 9 ºC.
Producció de 29.734 botelles de 75 cl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada