diumenge, 31 d’octubre del 2010

CAP DE BARBARIA

Fase visual

Aquest vi té un color vermell robí amb matisos granat en el rivet, mostrant una capa mitjana, mitjana-alta. Ben presentat, net i brillant. Desplega una abundant llàgrima alcohòlica en agitar la copa.

Fase olfactiva

En nas trobem un vi d'aroma subtil i complex. Intensitat aromàtica mitjana. És un d'aquests vins que necessites temps per a descriure i que com més temps li dónes més notes desplega i més complexitat mostra. Aroma net i molt equilibrat entre la fruita negra ben madura: mores, nabius, i l'aportació de la criança en bóta en forma de torrats i espècies. Notes de vainilla, cacau, xocolata. Notes minerals que accentuen la seva complexitat, i un fons balsàmic molt agradable. Molt bona nas.

Fase gustativa

Portant el vi a la boca mostra un cos suficient, no és un vi de molt volum, però apareix rodó a la boca i perfectament equilibrat. Acidesa ben mesurada, frescor i calidesa al final pel seu contingut alcohòlic. Suavitat en el seu pas, taní ben polit, res secant. Llarg recorregut molt agradable, mostrant-se fruitós i desplegant tot el seu esplendor per via retronasal. Un bon vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada