INGREDIENTS:
- 6 porros.
INGREDIENTS VINAGRETA:
- 1 grapat de nous.
- 1 vermell d'ou bullit.
- Cibulet.
- 2 cogombres envinagrats.
- 2 ravanets.
- Oli d'oliva verge.
- Vinagre o agraz.
- 1 cullerada de mostassa de gra.
- Sal, pebre bo i pebre bord.
ELABORACIÓ DE LA VINAGRETA:
- Preparam i mesclam tots els ingredients fins aconseguir una emulsió en forma de salsa per acompanyar els porros; ho reservam.
ELABORACIÓ:
- En primer lloc cal arreglar els porros.
- Una vegada arreglats coure-los al vapor durant 5 minuts.
- Un vegada cuits al vapor els passam per la paella amb un raig d'oli per donar-los un toc de gràcia.
- Els xapam perquè la vinagreta pugui impregnar millor els porros.
- Posam la vinagreta per damunt els porros i decoram amb rodanxes de ravanet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada