diumenge, 21 de setembre del 2025

ALBERGÍNIES AMB SALSA DE VINAGRE D'ARRÒS

INGREDIENTS:
- 2 albergínies.
- Cibulet.
- 4 cullerades de vinagre d'arròs.
- 3 cullerades de salsa de soja.
- 2 cullerades de sucre (pot ser moreno).
- 1 culleradeta d'oli se sèsam.
- Gingebre ratllat.
- Pebre coent (opcional).

ELABORACIÓ:
- Rentar les albergínies i punxar-les.
- Coure les albergínies al vapor (20 minuts, 5 minuts a foc fort i 15 a foc baix).
- Retirar del foc i deixar refredar.
- Pelar-les i tallar en trinxes.
- Mesclar els ingredients de la salsa.
- Ajuntar les albergínies amb la salsa de vinagre d'arròs, un mínim de 6 hores.
- Finalment decorar amb el cibulet.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada