diumenge, 30 d’abril del 2023

LA MADRIGUERA 2021

 


Al Celler Antonio Arráez es titllen de falta d'irreverència, tots els atrevits obren camí, s'esplaien com a murris defugint de convencions altives i de la fanfarria clàssica dels lletraferits.

El projecte té història, tot gira al voltant de la mediterrània, terrers d'embat amb material vegetal oblidat, valorar un passat per projectar un futur il·lusionant i humil, una ubicació per emmarcar, les Terres dels Alforins, un conill tatuat i un cau on divertir-se de forma secreta.

La Merseguera és adaptació i resistència, sol i set, la seva memòria sembra d'olors la falta d'aigua, la seva fam projecte vins frescos de llocs càlids; personalitat i tipicitat.

Color groc llimona amb el rivet d'or blanc, net i brillant.

En nas és un explosiu i molt expressiu, xiclet de fruites blanques dolcenques, hi destaca el meló eriçó i el plàtan amb un punt de sucre perlat i de tortell de reis,  encarabassat; té un rerefons vegetal de fonoll i especiat d'anís estrellat, flors blanques de dama de nit i un altre cop de cassalla.

En boca té una entrada fresca, delicada i perfumada, glicèric i estructurat, a poc a poc va conquistant el paladar amb un tacte vellutat i dolcenc acompanyat d'una agradable sensació amarga, bona acidesa mediterrànica, un punt salí que et fa salivar, pica i repica a la punta de la llengua. 


https://bodegasarraez.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada