dijous, 20 de maig del 2010

SLOW FOOD ILLES BALEARS

Aquí teniu un enllaç amb l'organització SLOW FOOD a les Illes balears, consultau-la i gaudireu. Aquesta organització s'encarrega de vetllar per la conservació de races autòctones i varietats vegetals de caire local, així com també de la seva difusió i promoció dels productes elaborats artesanalment i des de temps immemoriables.
D'entre les seves tasques a les Illes Balears en podem destacar dues:
1) Recuperació de la varietat de PEBRE DE TAP DE CORTÍ amb la qual s'elabora el PEBRE BORD emprat per fer sobrassada. Durant aquests anys passats s'han anat utilitzant altres varietats, no tan pròpies de les nostres contrades, que no confereixen el mateix sabor ni tampoc les mateixes característiques de conservació.
2) Recuperació de varietats D'ARBRES FRUITERS en desús a les nostres illes, substituïdes per altres de foranes que s'ha demostrat en el temps que no estan tan ben adaptades a les nostres illes ni tampoc són superiors qualitativament.
Clicau al següent enllaç i podreu consultar altres tasques promogudes per aquesta organització

http://illes-balears.slowfood.es/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada