dimarts, 1 d’agost del 2023

SALEM WINE CO. CHARDONNAY 2018


Salem Wine Company és un projecte capitanejat per Rajat Parr i Sashi Moorman, aquesta picardiosa parella també està al capdavant del Domaine de la Cote i Sandhi.

Rajat Parr és un afamat sommelier d'origen indi, avui dia és un fervent formador, un gran escriptor i un exitós guardià de secrets del món del vi. Per altra banda, Sashi Moorman és un gastrònom californià que muda la menjúa per la divina beguda. Junts i barrejats tenen projectes com per estar marejats, Evening Land Vineyards n'és un altre.

Salem Wine Company & Evening Land Vineyards, anam cap al captivador estat d'Oregon, àrea vitivinícola americana (AVA), Eola-Amity Hills, a la famosa vall de Willamette, la viña de "Seven Springs", aquest és l'ADN del Salem Wine Co. Chardonnay 2018.

Color groc palla amb el rivet d'or blanc, net i brillant.

En nas és ple de fruita blanca i groga amb un rerefons cítric exòtic, àcid aroma volàtil i amb gran poder de difusió, una nota naturalista pintada en forma de yuzu, el cítric oriental que parla com una mandarina; poma golden, nectarina fantasia i pera llimonera. Finalment apareixen notes d'ebenisteria i escuma de mantequilla combinades amb un punt d'espècies com la vainilla i la clau d'olor.

En boca és una delícia, un precís equilibri entre sensació glicérica i fluïdesa, textura vibrant però seriosa, acidesa cruixent amb lleugers tocs amargs, agradable, net i llarg.   


https://elvwines.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada