diumenge, 25 de setembre del 2022

ALVEAR FINO EN RAMA

Alvear, celler aristocràtic que data de l'any 1729, amagat dins el cricigrama de carrers de Montilla guarda bótes que contenen la història d'aquesta, avui dia, nombrosa família.

Montilla, Moriles y Córdova, territori de la Pedro Ximénez, segons diuen oriünda del Rhin, adaptada perfectament als terrenys de la zona farcits de carbonat calci.

La màgia de la flor dona vida a aquest "Fino en Rama", naturalment embotellat sense filtrar ni essent mesclat amb vins d'altres anyades com és tradicional a la zona y al marc de Xerès.

Color groc daurat amb el rivet d'or blanc, net i brillant.

En nas és elegant i expressiu, flaires afruitats amb un rerefons d'espècies; en un altre pla es combinen notes llépoles de mel, pasta de fulls i crema pastissera amb altres salades com de llevadura, pa i ametlles torrades.

En boca és corpulent i profund, de seguida impacta però sempre dins un registre agradable, greixós i llarg; salí, mineral i de caràcter amarg.


https://www.alvear.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada