divendres, 16 de setembre del 2022

MANZANILLA FINA SOLERA PLAYA

 

Bodegas del Río és un celler dedicat a la venda directa i també associat al concepte "Almacenista". 

En primer lloc cal dir que tenen vinyes pròpies al clàssic "Pago Miraflores", el seu celler està ubicat just a la vora de la platja amb el "Coto de Doñana" com a espectador. 

Fins fa ben poc aquest celler centrava la seva activitat en fer vins i criar-los per vendrer-los a altres cellers grans exportadors però recentment han decidit embotellar les seves pròpies "Manzanillas", però just abans de fer-ho l'avispat Armando Guerra ja va incloure aquesta Manzanilla Fina Solera Playa a un dels seus lots del "Club Contubernio".

Per tant assistim al naixement d'un celler amb identitat pròpia que ha decidit deixar posar nom i llinatge a un gran vi dotant-lo així d'un valor afegit que segur els consumidors valorarem.

El vi presenta un color grop llimona amb el rivet color d'or blanc, net i molt brillant.

En nas és molt expressiu, just després d'abocar-lo ja es poden apreciar flaires fines i elegants encara sense definir, si ens apropam a ell ens mostra unes notes cítriques molt fresques, delicioses notes de glutamat amb un rerefons d'algues marines i tocs vegetals; aquestes notes serioses es van mesclant amb aromes més exòtics de fruites tropicals com el litxi i espècies com el pebre blanc.

En boca té una entrada directe, seca i tallant, fresca, molt fresca; a poc a poc aquesta verticalitat es va expandint de forma horitzontal i omple el paladar d'una meravellosa sensació sàpida i salina que es va multiplicant i potenciant fins a explotar-te la boca de plaer. A poc a poc es va calmant però persisteix dins la cavitat bucal gairebé fins a l'infinit, acaba fent salivar la punta de la llengua convidant-te a estimar Sanlúcar de Barrameda.


NO S'HA TROBAT ADREÇA WEB DEL CELLER (BODEGAS DEL RÍO).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada