dimarts, 28 de febrer del 2017

PRADO ENEA GRAN RESERVA 2009


En visual tenim un vi de color vermell robí, amb una capa alta, res evolucionat a la vora. Ens denota una joventut plena.
En nas: expressiu, ben definit en els tret de criança i amb records fruiters. Base de fruites vermelles ben madures (prunes, groselles) sobre la qual s'exposa un buquet de tall modern que va desgranant matisos segons agafa aire a la copa; surten primer notes de bona fusta (cedre, escorça fresca d'acàcia), després molts matisos especiats (canyella, clau, pebre negre) i finalment records de fulles de tabac i per completar un conjunt que combina un clar caràcter modern sense perdre la seva identitat.
Equilibrat a la boca, amb cos i amb nervi, tanins bastant treballats per la criança però encara amb relleu i sensacions de noble força, centre consistent i ple, viva i ben conjuntada acidesa, fustes integrades, saborós, expressiu i suggestiu en els aromes de boca, on són encara més evidents els fins records de raïms ben madures, llarga persistència, final ampli que convida a un nou glop.
Gran reserva exemplar, ben desenvolupat i amb vitalitat. Expressió de la fruita, amb unes fustes molt ben treballades i netes.

http://www.bodegasmuga.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada