dissabte, 20 d’octubre del 2012

MARTIN MILLER'S GIN

Es tracta d'una ginebra Premium, tipus London Dry de 40,0% alc. / Vol., Obtinguda per destil · lació tradicional per lots, amb un sol alambí, al qual denominen Àngela, naturalment de coure, i fabricat per John Dore & Co el 1903. El destil · lat del cereal, elaborat a Black Country, és enviat al costat dels botànics a Islàndia, on aquests es remullen en aigua procedent de de glaceres i filtrada en roca volcànica, i es barregen amb el destil · lat, marxant de nou a Anglaterra, sent aquest el motiu pel qual se l'anomena la ginebra de les tres mil milles.

Els botànics utilitzats són ginebre, taronja, llimona, coriandre, regalèssia, canyella, casia, nou moscada, angèlica i arrel de Florència, acuradament seleccionats, i homogeneïtzats per evitar diferències apreciables d'una temporada a una altra.

El producte final, és nítid, de cos mitjà, suau i sedós al paladar, amb bona harmonització entre l'alcohol i els botànics, notant-se sense destacar el ginebre i amb notes florals i fruiters amb el toc de la regalèssia, predominant en l'olfacte els cítrics.

És una ginebra molt recent, ja que es va començar a fabricar el 1999. El productor, Martin Miller, és conegut per diverses activitats, com a fotògraf, organitzador de concerts pop o antiquari (és l'autor del Miller s Antique Price Guide), s'explica, que reunit amb dos amics, van decidir fabricar la millor ginebra del món , triant entre diverses fórmules, la número set, que va portar a la pràctica.

Es presenta en una ampolla moderna de 70 cl., De línies rectes, amb les etiquetes a l'interior de l'ampolla. Ha rebut premis en tasts a Chicago i San Francisco.


http://www.martinmillersgin.com/uk.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada