Amb el sentiment de goig i alegria, es recrearan els vins beguts, obre els llavis i les boques publicaran alabances, només a través dels sentits es pot arribar a la plenitud, desig immoderat, una raó de ser, una raó per viure, la passió com a missió, la vocació com a professió, el gerro xinès es mou perpètuament en la seva quietud, el vi clavat als ulls amb intensitat, un cos desprèn espurnes, ardent memòria, nedar sap la flama a través de l'aigua freda, pols esdevé, més pols enamorada. "L'art de viure es troba més a prop de la lluita que al de la dansa, les coses del cos són com un riu i les coses de l'ànima com un somni de vapor" Marco Aurelio.
La deliciosa música oculta entre els ceps, vinya que brilla des del cor de la seva llum, siluetes balladores de pàmpol, terra humida, el vent que lluita i fa dansar les abelles al voltant dels raïms, només amb temps es domina el verger, bellesa fugissera, formigues errants, coexistència, les veus de la temptació, s'aixeca la brisa silenciosa, velles pedres per arrels noves, paratge entapissada, ocells imnotitzats, rústiques rialles, conjunció entre humans i natura, peus argilosos marquen el ritme de la cançó, menjar i beure, fems i mort, la lluna contempla una guerra d'estrelles, l'èxtasi de les plantes enfiladisses, el secret resta en estar immòbils i no obstant moure'ns.
Algaida, el bosc, terra de vegetació baixa, veremadors i figuereleres, foc de figuera, foc de quimera, hi haurà ciceres? Raïm blanc que ve del negre, estàs a l'ombra de la rossa? bru de grossos ulls, els lleugers i nostrats moviments d'una flor exòtica, vestit de seda morena que no cansa el paladar. Can Majoral és el brot de pi, símbol de vi novell, vinyòvols, artesans assentats, artistes enamorats de somnis envinats.
Color cirera madura amb reflexos violacis.
Aroma agradable amb aparició de subtils aromes florals i empireumàtics (torrefactes), també de bona fruita, com la cirera. Presència d’aromes làctics (toffee).
En boca, entrada suau, pas equilibrat (lleugerament àcid) i carnós amb tanins suaus i un bon postgust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada