dijous, 6 d’octubre del 2022

FINO TIRACORDELES

 

Les murades de la província fenícia de GDR encobeeixen el nucli de "Trebujena", localitat que ofereix a balquena els fruits més rics dels ceps, poble de vinya que vestia i vesteix Xerès de "palomino fino" i des de fa poc temps també és una vila on es poden criar vins baix el paraigües de la DO, justícia que a voltes arriba tard; coses que només passen a Jerez-Xérès-Sherry.
"Fino Tiracordeles" és un vi de criança biològica de la Cooperativa Virgen de Palomares, una selecció de 18 botes exquisides de les 120 que tenen els cooperativistes a la seva nau especial, plena de gràcia, beneïda sou vos.
The wine bang, esclata: La diversitat entre iguals! the wine gang, rebenta: Mantingues a prop els teus amics, però més a prop els teus enemics! Aquest col·lectiu va néixer per disfrutar però de seguida es van cansar d'anar d'amagat i ser egoista, sàviament van decidir compartir amb nosaltres vins preciosos i dignes d'estimar, joies líquides.
Color groc daurat amb el rivet de coure, net i brillant.
En nas es nota la criança biològica, fruits secs i pastisseria, avellana i croissant amb una curiosa nota de poma verda; mineral, guix i pols de tocador amb un rerefons de flors marcides.
En boca és corpulent però elegant, àgil com una papallona, com Muhammad Ali i contundent com una vespa, com George Foreman: "The Rumble in The Jungle". Final deliciosament amarg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada