dilluns, 3 d’abril del 2017
ESPADÁN (QUESERÍA LOS CORRALES)
És un formatge de llet crua de cabra de pasta tova de quaranta dies de maduració. Es presenta en format cilíndric d'1 Kg.
És un formatge de coagulació làctica de 40 dies de maduració.
L'escorça és fosca i rovellada, el que li aporta la seva olor característica.
L'interior de la pasta és de color blanc nacrat i sense foradets. La seva consistència és semiblana.
La textura és una mica freble però posseeix bona solubilitat. La seva granulositat és de tipus farinós-fi.
Olor d'intensitat mitjana-alta, destacant les notes picants de l'olor caprí amb records a fongs i de terra humida de bosc.
Sabor lleugerament àcid amb aromes herbacis i de bosc, notes de pebre fresc entremesclat amb els tocs caprins clàssics de la llet crua però sempre en equilibri.
Regust persistent on s'aprecia el clàssic picor però acompanyat amb agradables records de fruits secs.
http://www.queserialoscorrales.com/
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada