diumenge, 12 de març del 2023

LA BRUJA DE ROZAS 2017

La llépola garnatxa vestida elegantment engalana la zona de Gredos, la garnatxa ho té tot però no ens havíem assegut a escoltar-la; ara, entesa i venerada, la dolça donzella seductora i refinada ens calma l'assedegament.
Gredos, tres per quatre, l'encant de la dotzena i la donzella. Les valls de l'"Alto Alberche", "Alberche" i "Tiétar". Àvila, Madrid i Toledo. Castella i Lleó, Madrid i Castella-La Manxa. DO Cebreros, DO Vinos de Madrid i DO Méntrida.
La zona: Gredos. La varietat: Garnatxa. Les persones: Comando G, Dani Landi i Fernando García. El terrer: Granit, el poder energètic del granit.
Una elaboració vehiculada a través de la intenció de la baixa intervenció, infusionar més que extreure, criança en bóta vella i de gran format, acompanyar més que marcar, deixar expressar més que forçar, dibuixar més que imprimir; fruint la quietud amagada dins talaiots de granit.
La bruixa de Rozas, vivetona i bellugadissa, ungüent màgic amb un poder màgic que prové d'una pacte amb el Déu del Granit, menhirs, torres blanques de front ample, pedra llarga fastuosa.
Color vermell cirera amb rivet porpra, de capa mitjana, net i brillant.
En nas hi destaquen les notes balsàmiques, eucaliptus, laca d'ungles i resina de pi; rerefons sanguinós, terrós, fongs, tabac, notes fumades i de cuir. Llavors apareix la fruita, sobretot la vermella, gerds, magrana i nabius. Tot seguit completen la paleta aromàtica flaires herbàcies, de garriga, d'herbes seques i flors violetes.
En boca té una entrada fresca però intensa, omple la boca rica energia assecant, tanins presents i plens de vida, deliciosos amargs que rebossen atreviment, vigor domesticada i convertida en perspicàcia.

NO S'HA TROBAT ADREÇA WEB DEL CELLER. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada