dilluns, 15 de setembre del 2014

ELS AMELERS (LAFOU)


El conjunt aromàtic és fresc i complex, i es va obrint a mesura que passen els minuts i va guanyant temperatura, motiu pel qual cal beure’l a temperatures no inferiors a 10ºC. Dominen les flaires de fruites blanques, codony madur, herbes seques mediterrànies, una  mica de fonoll, i alguna nota de nous del país i mantega. La discreta criança del vi en bóta de roure es percep molt subtilment en les aromes, però és més definida en les sensacions de boca on dóna un toc de sequedat en combinació amb la punta alcohòlica del vi. L’acidesa és més aviat alta i aporta estructura, la qual cosa fa suposar que podem guardar-lo un mínim de tres anys més durant els quals pot agafar un elegant matís amontillat i encara més complexitat d’aromes.
El vi es manté untuós durant tot el pas de boca, ocupa tota l’amplada de la boca, i puja fins el paladar donant sensació de volum i carnositat. El regust és llarg i am una punta d’amargor que deixa la boca neta.


http://www.lafou.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada