divendres, 14 de febrer del 2014

TERRINA DE PITRERA DE POLLASTRE, CUIXOTS I "IDIAZÁBAL"

INGREDIENTS:
    
2 mitges pitreres de pollastre en filets molt finits
    
200 gr de pernil dolç
    
100 gr de pernil salat en tallades molt fines
    
75 gr de formatge Idiazábal a rodanxes fines
    
pebre
    
Mantega per al motlle
ELABORACIÓ:Aplanar els filets de pollastre i posar una mica de sal . Greixar un motlle petit de plum cake amb mantega i entapissar el fons i les parets amb les tallades de pernil dolç amb les vores lleugerament muntades .Col · locar una capa de filets de pollastre , una de formatge , sobre pernil salat , alternant les capes fines per acabar amb pollastre . Cobrir amb el pernil que sobresurt .Tapar el motlle amb paper de forn i coure al bany maria 45 minuts al forn a 180 º o 12 minuts al microones a màxima potència ( recomano millor el forn normal ) . Un cop transcorregut el temps , treure-ho del forn , col · locar un pes a sobre i deixar-ho així fins que es refredi del tot . Un cop fred , ficar-lo a la nevera unes hores abans de desemmotllar.Tallar a rodanxes i servir acompanyat d'una amanida . Queda molt bé per bufet




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada