INGREDIENTS:
2 mitges pitreres de pollastre en filets molt finits
200 gr de pernil dolç
100 gr de pernil salat en tallades molt fines
75 gr de formatge Idiazábal a rodanxes fines
pebre
Mantega per al motlle
ELABORACIÓ:Aplanar els filets de pollastre i posar una mica de sal . Greixar un motlle petit de plum cake amb mantega i entapissar el fons i
les parets amb les tallades de pernil dolç amb les vores lleugerament
muntades .Col
· locar una capa de filets de pollastre , una de formatge , sobre
pernil salat , alternant les capes fines per acabar amb pollastre . Cobrir amb el pernil que sobresurt .Tapar
el motlle amb paper de forn i coure al bany maria 45 minuts al forn a
180 º o 12 minuts al microones a màxima potència ( recomano millor el
forn normal ) . Un cop transcorregut el temps , treure-ho del forn , col · locar un pes a sobre i deixar-ho així fins que es refredi del tot . Un cop fred , ficar-lo a la nevera unes hores abans de desemmotllar.Tallar a rodanxes i servir acompanyat d'una amanida . Queda molt bé per bufet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada