dimarts, 6 de novembre del 2012

MASHUMUS

Mashumus és l'Aliança Internacional d'investigadors que busquen millorar la qualitat de vida a les zones rurals.Es dediquen a estudiar, descodificar, simplificar i comunicar-se de tecnologia apropiada que contribueix a la ràpida regeneració de terres de conreu i augmentar la seva fertilitat, que es tradueix en la producció viable d'aliments saludables per a tots.
Formem els agricultors, camperols, tècnics, estudiants i persones interessades a cuidar i millorar el Capital Natural i el patrimoni biològic del planeta transformant, paisatges i bonics llocs plens d'aliments i l'abundància de sistemes de producció. 
Actualment, Mashumus i la seva aliança amb RegenAG de grup australià, conformen la piscina de professionals més innovadors en el món de l'agricultura Regenerativa i la Permacultura, que cobreix una gamma àmplia de Ciències com: Cromatografia; reproducció dels microorganismes; biofertillidad; creix en prats; pastura regenerativa; l'aigua keyline collita; Agroforestal; implantació de sistemes de menjar local; Permacultura i molt més.
Estan treballant amb institucions privades i públiques a Europa, Estats Units d'Amèrica Llatina, Austràlia, dictant conferències, cursos i diplomes, assessorant de manera eficient, realització de projectes veritablement viables, fent això un de les transferències de coneixements més ambiciosos i enriquidora presa en els últims temps entre investigadors i agricultores.
Humil... humà... Humus... comparteixen la mateixa arrel, per fer-nos més humil, els éssers humans poden veure la grandesa de l'Humus i podem començar a regenerar-lo i així augmentant el carboni del sòl i reduir la contaminació de la terra, aigua i aire amb simples mètodes de cultiu de l'agricultura del carboni.
Mashumus i RegenAG estan mostrant al món que és possible per a revertir els innombrables problemes causats per l'agricultura convencional basada en fitosanitaris en el temps.
A la terra és el problema - la manca d'humus - i hi ha la solució - promoure la seva regeneració.Humus, més que un compendi de minerals, microorganismes i l'aigua, del carboni del sòl, és la solució de diversos problemes, humans i ambientals.
De la reducció de l'escalfament global i la seva conseqüència immediata en el canvi climàtic, a través de l'augment de l'aigua a la terra, les aigües subterrànies recarregades, fertilitat increïble que porta a la terra i la conseqüent producció d'aliments saludables, sense implicar costos addicionals de fitosanitaris.
A més a més per augmentar la resistència a plagues i malalties i resoldre el problema de la nutrició saludable animals i humans... un cercle virtuós que el pas dels anys fa resorgir albellons, regenera les terres, embelleix el paisatge i millora la qualitat de vida dels seus habitants... com s'enriqueix la seva terra, el camperol, la seva família, la comunitat i el seu país.




http://www.mashumus.com/home.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada