Aquesta és una ginebra de classe Premium, tipus London Dry de 43,0% alc. / Vol., Que és obtinguda mitjançant una quàdruple destil · lació en tradicionals alambins de coure. La base d'aquesta ginebra és alcohol de cereal anglès, de 74 graus, al qual s'afegeixen els nou botànics que són utilitzats per a la seva elaboració. Després de realitzar la barreja, és duta a terme la quàdruple destil · lació i després, es rebaixa el grau alcohòlic amb aigua dels Pirineus i es filtra el resultat tres vegades.
Els nou botànics que s'utilitzen per a la preparació de la ginebra Suau són angèlica de Saxònia, angèlica de Bèlgica, coriandre, arrel de regalèssia, arrel de orris, pell de llimona, pela de taronja de Sóller, baies de ginebre i ametlla amarga de la serra Tramuntana. La recepta té més de 30 anys, però ha estat millorada per assolir la classe Premium.
Aquesta ginebra és de textura seca, cítrica amb notes de llimona i taronja, i certament equilibrada.
Està fabricada a l'illa de Mallorca, a Espanya, pel Celler Suau i és el primer London Dry Gin mallorquí.
http://www.bodegassuau.com/intro.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada