dissabte, 26 de maig del 2012

RECEPTA DE BACALLÀ AMB SOBRASSADA I MEL

Com fons del plat farem  o bé un puré de patates casolà o també hi lliga beníssim un puré de poma (millor si les pomes són Gran Smith).
Passarem ja al  bacallà, el tenim degudament dessallat i passem a confitar-lo. Escalfam lleugerament l'oli (uns 75 ºC), el podem aromatitzar amb un gra d'all i un poc de romaní; llavors passam a posar-hi el bacallà i a confitar-lo fins que la seva carn es separi un xic làmines. El deixam damunt paper de cuina per eliminar l'excés d'oli que pugui tenir.
Per altra banda preparam la sobrassada i la mel. Posam un poc de sobrassada dins la paella i quan es desfaci hi posam un poc de mel al gust.
Finalment muntam el plat.
Tot seguit podeu veure un vídeo d'una recepta un poc diferent a la nostra però que també pareix boníssima.

2 comentaris:

  1. Gràcies Ralfi per escriure i compartir la recepta.
    Bons desitjos pel proper any...que estiguem bé.
    🌟🎄

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu per l'interès Fina! i pel meravellós post que vas escriure al teu post! Que aquest 2022 sigui bo per tots i totes!

      Elimina