Ahir vam adquirir la geletera del lidl, per 22 euros ens ofereix la possibilitat de fer un gelat casolà de primer qualitat, tot seguit en podeu veure la imatge:
La nostra primera recepta de gelat posada en pràctica és la següent: GELAT DE LLET MERENGADA, que cal dir que és un dels nostres preferits.
INGREDIENTS:
280-300 grams de llet (després d'infusionar-la n'utilitzem uns 265 grams), 250 grams de nata (35% MG), la pell de dues llimones, 1 branqueta de canyella i 65 grams de sucre(el sucre pot ser gruixut perquè va dissolt, en altres receptes de gelat si no va infusionat millor utilitzar el sucre en pols).
ELABORACIÓ:
Posa la llet en un cassó amb el sucre, la canyella i la pell d'una llimona sense la part blanca. La pell de l'altre llimona rállala abans de fer el gelat. Porta la llet a ebullició i després baixa el foc, infusiona durant cinc o deu minuts movent de tant en tant amb una espàtula o cullera de fusta i retira del foc.
Deixa refredar a temperatura ambient i després refreda a la nevera almenys durant quatre o sis hores, ja que per fer el gelat a la geladora, convé que els ingredients estiguin ben freds. Abans d'introduir la llet merengada a la nevera pots barrejar ja amb la nata i la pell de llimona ratllada, nosaltres ho vam fer després, però igualment la nata ha d'estar a la nevera perquè estigui ben freda.
Aquest és el resultat final...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada