Vi amb potència de color, vermell picota de capa mitjana-alta. Net i brillant.
Aromàtic en nas, madur i profund, amb notes de fruita negra, espècies dolces, fumat i torrat.
Amb una boca densa, plena, i bastant voluminosa.
https://www.francoischartier.ca/

diumenge, 5 de novembre del 2017
MALKOA 2015
Net i brillant. Color groc palla. Aromes varietals molt intensos, dominant la fruita, blanca, cítrica i d'os. Fresc en boca, untuós, harmònic i equilibrat, final aromàtic llarg i persistent, amb lleus
notes de suau acidesa i notes minerals marcades pel terra de cultiu.
http://www.astobiza.es/en/home/
notes de suau acidesa i notes minerals marcades pel terra de cultiu.
http://www.astobiza.es/en/home/
ATLANTIS HONDARRABI ZURI 2016
Visual: groc pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant.
Nas: en nas té aromes a fruita blanca i exòtica (pinya, xirimoia), notes florals i herbacis frescos.
Boca: té una acidesa molt ben integrada, és fresc i alegre en boca
http://vintae.com/
divendres, 3 de novembre del 2017
TISSOT ARBOIS TROUSSEAU SINGULIER 2015
Gotes d'espècies, cireres, groselles negres, es tasten gairebé tots els fruits vermells en aquest vi tan lleuger, digestible i amb molt de cos, amb tanins fins i madurs.
https://www.stephane-tissot.com/
https://www.stephane-tissot.com/
PHILIPPE BORNARD POULSARD POINT BARRE 2015
Vi fresc i harmònic, lleuger, delicat, de color gairebé transparent, amb un aroma net i elegant de grosella vermella, cítrics en el marc de tons picants de canyella i matisos de cuir vell. La puresa i la sedositat fan que el vi sigui pràcticament eteri.
NO S'HA TROBAT ADREÇA WEB DE L'ELABORADOR: PHILIPPE BORNARD.
NO S'HA TROBAT ADREÇA WEB DE L'ELABORADOR: PHILIPPE BORNARD.
PAGO FLORENTINO 2014
VISUAL: vi net i brillant de color vermell robí, amb certs matisos violacis.
NAS: gran complexitat aromàtica, on es fusionen les aromes frescos i fruiters de la varietat, destacant els fruits negres principalment, amb aquells aromes torrefactados, fumats, especiats i d'encens que provenen de la seva criança i envelliment ..
BOCA: l'entrada de boca és melosa i amable, que acompanyat per l'elevat volum al pas per la mateixa, fa que el vi sigui suau i durador en el temps; en retronasal ens torna a recordar els tons afruitats i torrefactes percebuts en nas.
http://www.arzuaganavarro.com
NAS: gran complexitat aromàtica, on es fusionen les aromes frescos i fruiters de la varietat, destacant els fruits negres principalment, amb aquells aromes torrefactados, fumats, especiats i d'encens que provenen de la seva criança i envelliment ..
BOCA: l'entrada de boca és melosa i amable, que acompanyat per l'elevat volum al pas per la mateixa, fa que el vi sigui suau i durador en el temps; en retronasal ens torna a recordar els tons afruitats i torrefactes percebuts en nas.
http://www.arzuaganavarro.com
dimecres, 1 de novembre del 2017
THE BUBBLY PROFESSOR
Pàgina web molt interessant i didàctica, és en anglès però pot ser un bon lloc de consulta sobretot per a vins internacionals.
https://bubblyprofessor.com/
Subscriure's a:
Missatges (Atom)