diumenge, 5 de novembre del 2017

CHARTIER CRÉATEUR D'HARMONIES 2013

Vi amb potència de color, vermell picota de capa mitjana-alta. Net i brillant.
 Aromàtic en nas, madur i profund, amb notes de fruita negra, espècies dolces, fumat i torrat.
 Amb una boca densa, plena, i bastant voluminosa.


https://www.francoischartier.ca/

MALKOA 2015

Net i brillant. Color groc palla. Aromes varietals molt intensos, dominant la fruita, blanca, cítrica i d'os. Fresc en boca, untuós, harmònic i equilibrat, final aromàtic llarg i persistent, amb lleus
notes de suau acidesa i notes minerals marcades pel terra de cultiu.

http://www.astobiza.es/en/home/

ATLANTIS HONDARRABI ZURI 2016


Visual: groc pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant.
Nas: en nas té aromes a fruita blanca i exòtica (pinya, xirimoia), notes florals i herbacis frescos.
Boca: té una acidesa molt ben integrada, és fresc i alegre en boca

http://vintae.com/

divendres, 3 de novembre del 2017

TISSOT ARBOIS TROUSSEAU SINGULIER 2015

Gotes d'espècies, cireres, groselles negres, es tasten gairebé tots els fruits vermells en aquest vi tan lleuger, digestible i amb molt de cos, amb tanins fins i madurs.

https://www.stephane-tissot.com/


PHILIPPE BORNARD POULSARD POINT BARRE 2015

Vi fresc i harmònic, lleuger, delicat, de color gairebé transparent, amb un aroma net i elegant de grosella vermella, cítrics en el marc de tons picants de canyella i matisos de cuir vell. La puresa i la sedositat fan que el vi sigui pràcticament eteri.

NO S'HA TROBAT ADREÇA WEB DE L'ELABORADOR: PHILIPPE BORNARD.

PAGO FLORENTINO 2014

VISUAL: vi net i brillant de color vermell robí, amb certs matisos violacis.
NAS: gran complexitat aromàtica, on es fusionen les aromes frescos i fruiters de la varietat, destacant els fruits negres principalment, amb aquells aromes torrefactados, fumats, especiats i d'encens que provenen de la seva criança i envelliment ..
BOCA: l'entrada de boca és melosa i amable, que acompanyat per l'elevat volum al pas per la mateixa, fa que el vi sigui suau i durador en el temps; en retronasal ens torna a recordar els tons afruitats i torrefactes percebuts en nas.


http://www.arzuaganavarro.com

dimecres, 1 de novembre del 2017

THE BUBBLY PROFESSOR


Pàgina web molt interessant i didàctica, és en anglès però pot ser un bon lloc de consulta sobretot per a vins internacionals.


https://bubblyprofessor.com/