Color groc palla amb rivet d'or blanc, net i brillant.
En nas és perfumat però sense exhuberància, discret però complexe i atractiu. Pols de tocador, herbes seques, fruites de tardor, gínjol, poma i meló pell de calàpot, un xic floral i herbaci, anís i fonoll; rerefons amb flaires d'ametlla amarga.
Entrada de boca fresca, bona acidesa que juntament amb notes amargues ajuden a configurar un vi de tall refrescant. Certa corpulència i estructura, final salí.
Un bon vi!
ResponEliminaMira Ralfi: http://cuinacinc.blogspot.com/2017/09/el-ginjoler-lhort-del-rector-sant-feliu.html
Bon cap de setmana! :)
Molt interessant aquest vi i aquest celler Fina, vaig estar aquest estiu a l'Empordà i en concret a Calonge, vam visitar Mas Molla però vaig estar a punt d'anar a Clos d'Agon, una llàstima no tenir temps per tot.
ResponEliminaMolt interessant el post Fina!
Per cert, al mateix viatge vam anar al restaurant Pa i raïm de Palafrugell, que ens vas recomanar tu i guardam un record bellíssim.
Moltes gràcies per tot Fina! Una besada i bon cap de setmana!