dissabte, 21 de març del 2015
LAFOU DE BATEA (LAFOU CELLER)
LAFOU DE BATEA té un color cirera grana de capa profunda, brillant. Les seves aromes comencen per notes dolcenques de fruita seca (avellana crua, tomàquet sec), obrint-se ràpidament cap a notes de fruita vermella impulsat per un fons balsàmic evocant notes de garric i sota-bosc. Conjunt de gran frescor, evolucionant cap a notes de fruita negra, pruna i oliva, donant una base solemne de gran profunditat. En boca respon a les previsions de frescor que proposa en nas. Trobant molta vivacitat d’entrada, amb una acidesa que tensa bé el nucli del vi, dotant l’equilibri de frescor i dolçor que caracteritza la garnatxa negra. Final llarg, on una amargantor molt fina dóna sensacions de xocolata negra, que es fonen amb notes minerals de pedra molla.
http://www.lafou.cat/
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada