dijous, 3 d’octubre del 2013

PATXARAN CASOLÀ PORRERENC

Hola blocaires! en una altra entrada vam anotar la recepta de patxaran i ens vam decidir a fer-ne, però a la mallorquina i a la porrerenca!!!
Recepta:
- 2 litres "anisete" mallorquí, anís dolç!!!!
- 500 grams d'aranyons (de porreres)
- 15 grans de cafè torrefacte (han de ser senars)
- 6 flors de camamil.la

Ara un màxim de 6 mesos de maceració, de tan en tan una remanada i en principi ja està!!!!!
Dia 27 de desembre vam llevar les restes de camamil.la, canyella i els aranyons, el vam deixar un altre cop dins el barral i la intenció és deixar-lo un cert temps per si hi ha impureses es vagin als baixos del barral. Haurà estat tres mesos en maceració, tal vegada poc temps però aquest any ho hem volgut provar així, tal vegada ha quedat un poc massa dolç però el color és espectacular!!!
A tastar, i l'any que ve, si escau, a millorar!!!!!!

2 comentaris:

  1. Bon dia!!! Me podries dir on puc trobar aranyoners per Mallorca?

    Moltes gràcies!
    Cordialment,
    Feliu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Feliu! disculpa però no havia vist el comentari. Podem trobar els aranyoners a les voreres de camins, observant o demanant, sobretot a gent major. Són més fàcils d'identificar sobretot a l'època de floració.

      Elimina