divendres, 24 de juny del 2022

BIMBACHE BLANCO 2020

 

Viatjant per la web dels aborígens "herreños" em crida l'atenció una cita: «Quan creixes en una illa, el que importa és la teva postura davant del mar» Roddy Doyle. En el meu cas, com a mallorquí, porto l'embat mediterrani esculpit al clatell, visc d'esquena al mar, sóc més valent del que pensava, no em deuen fer por els pirates ni els alemanys.

Bimbache Vinícola Independiente neix per obligació, els seus vins, robats al deure de beure, mostren amb fermesa el seu caràcter.

L'INNoble cavaller Rayco Fernández embotella aquest vi per a Valientes Vinos SL. o a la inversa. Un dels impulsors del millor festival de vins del Nord d'Àfrica també fa entremaliadures a El Hierro.

Llistat blanca, vijariego blanc, bavós blanc, forastera i vado es combinen per esculpir aquest deliciós vi.

Color groc daurat amb rivet de coure, net i brillant.

Al nas es conjuguen les notes cítriques amb les de fruites d'os, aranja i llima enllaçades amb albercoc i nespre, rerefons una mica exòtic, de llorer i fonoll.

En boca guanya en presència, és intens i salí, vellutat, ric i saborós; perfumat i una mica licorós no es mostra alcalí ni càlid, una deliciosa amargor aporta una frescor meravellosa. Inicialment copeja l'arrel de la llengua per acabar pessigollejant-ne el vèrtex, tot un parc d'atraccions per a les papil·les gustatives.


https://bimbache.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada