INGREDIENTS:
- 8O grams de gerdons congelats.
- 300 grams de farina (200 de normal i 100 d'integral).
- 2 ous.
- 200 ml de llet.
- 125 grams de mantequilla.
- 120 grams de sucre (60 de blanca i 60 de moreno)
- 1/2 paquet de llevadura en pols.
- Un poquet de bicarbonat.
PREPARACIÓ:
Untar els motlles amb mantequilla i farina.
Mesclar la farina amb la llevadura en pols i el bicarbonat.
En un altre bol posar-hi els ous, la llet i la sucre, mesclam fins a obtenir una mescla esponjosa, hi afegim la mantega fusa i seguim batent.
Finalment mesclam tots els ingredients, els gerdons congelats s'afegeixen al final a fi de posar-los a coure abans que es descongelin.
Emplenam els motlles i ho enfornam uns 25 minuts al forn pre-escalfat a un 200º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada