Color vermell cirera amb rivet morat encara que comença a mostrar tons ataronjats.
En nas sobresurten els balsàmics de caràcter salvatge, regalèssia, laca d'ungles ... que amb el pas del temps es van refinant encara que dominen a la resta de sensacions olfactives. Apareixen en segon pla notes florals com la violeta o la lila, sensacions cada vegada més delicades i subtils. També apareixen les espècies, sobretot el pebre bo i el clau. Després de cert temps podrem apreciar fumats d'herbes aromàtiques, de bosc mediterrani i sobretot tabac.
En boca té una entrada suau, sedosa, fresca, apareixen en boca aquestes notes d'herbes fumades que notem en nas. Taní domat, dolç però encara amb cert múscul. Acidesa molt present que serveix d'esquelet per sustentar un final llarg de notes terciàries de xocolata, el cuir, el pebre i el tabac que conformen una sensació d'amargor picant deliciosa.
http://www.juveycamps.com/castellano/index.htm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada