dimecres, 6 d’abril del 2016

SAL DE COCÓ BLANC SELECCIÓ LIMITADA CHARDONNAY-MOLL 2015


Aquest és un vi que ha elaborat la bodega José Luís Ferrer en exclusiva per al restaurant Sal de Cocó de sa Colònia de Sant Jordi. Amb una mescla de la varietat forana Chardonnay y l'autòctona Moll (Premsal). A més a més un pintor, en aquest cas Salvador Llinàs, ha elaborat l'etiqueta per donar un toc personalitzat a aquest producte i afegir-li un valor artístic que com a client valor positivament. Aquest restaurant té també un vi rosat i un negre amb la mateixa filosofia.

Vi de color daurat amb reflexos verdosos. Aromes a fruites tropicals, sobretot pinya i amb un fons floral que el fa molt atractiu en nas. En boca té un pas suau, és glicèric, una acidesa molt interessant que li dóna frescor, el fa un vi jovial, divertit, perfecte per a l'estiu i per acompanyar plats de peix amb tocs especiats que són molt presents a la cuina de na Marta Rosselló.

http://www.vinosferrer.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada