diumenge, 7 d’agost del 2022

CONSCIÈNCIA CÒSMICA 2019

A la contraetiqueta del vi podem llegir: "Quan la presència és total i sentim que l'amor és l'únic que ens pertany. Quan recordem que tot ens ha sigut prestat. Quan el coneixement pren cos en l'acció i produïm el canvi que ens transporta més enllà de la matèria, més enllà del conegut... Aquest vi és una porta d'entrada als cels Còsmics. Gràcies univers per fer-ho possible".
Un vi que neix per retre culte a la carinyena gris en estat pur, en un terrer d'altura i de granit arenós, en una zona verge de l'Empordà amb un clima mediterrani prepirinenc.
Un vi elaborat per Salvador Batlle Barrabeig al seu celler Còsmic Vinyaters, una tirada experimental de només 450 botelles; aquesta joia és un present del gran Joan Gómez Pallarès, expert degustador i escriptor de vins respectuosos, de mínima intervenció com aquest, un premi excessiu per la xerrada anual que tenim
a la nostra portassa, mots entre glops ancestrals que alimenten la meva ànima i m'ungeixen d'humilitat.
Color vermell taronjós amb el rivet d'or blanc, net i brillant.
En nas hi destaca la presència de poma Royal Gala, en un segon pla hi trobam aromes de fruits vermells com els gerds i fruita blanca com el codony i el gínjol amb un rerefons floral. És un vi de tardor, de la seva característica lluminositat, de terra humida, de cel vermell, de fulles seques; un vi a camí entre la reflexió malenconiosa i l'exhuberancia de la vida natural després de la màgica pluja, la única que pot curar les ferides de sol, la cíclica reneixença mediterrània.
En boca és fresc, cruixent i xispejant, juganer i deliciós, amb una bona acidesa i una sensació amarga que aporta un plus de frescor generosa, lleuger i delicat, un vi de nit estrellada, una nit lliure, sense contaminació lumínica, una nit de cel clar i de somnis possibles.


https://cosmic.cat/ 

https://cosmic.cat/uploads/2020/a4-consciencia-cosmica-2019.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada