diumenge, 10 de març del 2024

AUGUST KESSELER THE DAILY AUGUST PINOT NOIR 2021

 

El llegendari Rin, aigües misterioses envoltades de llegendes, ribes ornades per emblemàtiques fortaleses, ulls embadalits amb el continu anar i venir de la corrent del riu etern; hi ha un castell custodiat per un terrorífic drac que escup foc ensucrat. 

Rheingau, a l'ombra de la tot poderosa Mossela, adoren la riesling i acaronen la pinot noir, August Kesseler juga a dues bandes, el yin, el delicat raïm negre, la terra, passiva obscuritat, absorció energètica, l'elegant pinot noir; el yang, singular raïm blanc, activa lluminositat, el cel penetrant, la camaleònica riesling; ambdues, separades per una sinuosa línia, l'equilibri dinàmic entre dos pols, en continua transformació.

Vista: color vermell cirera amb el rivet color porpra, de capa mitjana-baixa, net i brillant.

Olfacte: aromes de fruites vermelles fresques amb un rerefons de terra humida, amb un toc fumat que acompanya a unes subtils notes d'espècies dolces com la vainilla i el clau d'aroma.

Gust: entrada fresca i suau, saborós i ric en boca, amb un punt dolçenc que contrasta amb una cruixent acidesa, de textura cruixent i suau, ens deixa una sensació lleugerament amarga al fons del paladar.


https://www.august-kesseler.de/en/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada