diumenge, 3 de setembre del 2023

HACIENDA ALBAE GRAND VIOGNIER 2020

 

Hi ha moviments que neixen per aversió, ABC "Anything but chardonnay", la oposició del sol i la lluna, popularitat cansívola, qualsevol cosa menys chardonnay, els roïssos dels pecats són bons pel virtuosisme de la recuperació: massa fusta, massa greix, massa ric.

IPOB "In Pursuit of Balance", anant amb peus de plom a la recerca de l'equilibri, amansint un bou funàmbul, un crit que es respon amb una queixa somnàmbula; al meu poble sense pretensió tenc mala reputació, tothom em mira malament, excepte els cecs, és natural.

De l'ensopiment resorgeix la gloriosa viognier, tímida ofrena a l'altar fruiter, misteriosa conquesta en forma de calidesa, perillosament onerosa, textura de mar arenosa, personalitat conspícua.

Hacienda Albae, quan el vi és només el principi, història recent que mira cap al futur, concepte de finca, ciutat reial a terres castellanes, on hi ha moltes províncies on cadascú parla el seu llenguatge, acompanyats dels seus vicis i virtuts recullen les seves rendes.

Color groc palla amb el rivet verdós, net i brillant.

En nas és una explosió de fruita madura, sobretot blanca i groga amb un punt tropical i cítric, melicotó en almívar, albercoc i poma, rerefons de flors blanques i notes d'espècies dolces com la vainilla.

En boca té una entrada càlida i sedosa, acidesa justa amb un puntet amarg que ajuda refrescar-lo, textura granulosa, glicèric, amb presència i persistència.




https://www.haciendaalbae.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada