Alvear, celler aristocràtic que data de l'any 1729, amagat dins el cricigrama de carrers de Montilla guarda bótes que contenen la història d'aquesta, avui dia, nombrosa família.
Montilla, Moriles y Córdova, territori de la Pedro Ximénez, segons diuen oriünda del Rhin, adaptada perfectament als terrenys de la zona farcits de carbonat calci.
La màgia de la flor dona vida a aquest "Fino en Rama", naturalment embotellat sense filtrar ni essent mesclat amb vins d'altres anyades com és tradicional a la zona y al marc de Xerès.
Color groc daurat amb el rivet d'or blanc, net i brillant.
En nas és elegant i expressiu, flaires afruitats amb un rerefons d'espècies; en un altre pla es combinen notes llépoles de mel, pasta de fulls i crema pastissera amb altres salades com de llevadura, pa i ametlles torrades.
En boca és corpulent i profund, de seguida impacta però sempre dins un registre agradable, greixós i llarg; salí, mineral i de caràcter amarg.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada