diumenge, 23 de febrer del 2020

ARRÒS AMB COL

INGREDIENTS:
- 1 ceba.
- 2 tomàtigues de ramellet ratllades.
- Oli, sal, pebre bord, un polsim de sucre i pebre bo.
- 4 fulles de col tallades en juliana.
- 3 tallades de llom de porc negre.
- 8 brins de safrà.
- 1'5 litres de brou de verdures.
- 3 tassetes d'arròs.

ELABORACIÓ:
Primer de tot tallam la ceba i ratllam la tomàtiga de ramellet.
Posam a sofregir la ceba, en ser transparent hi tiram la tomàtiga de ramellet, poc després un poquet de pebre bord i una miqueta de sucre per apagar l'acidesa de la tomàtiga de ramellet.
A mi m'agrada passar el sofregit pel "túrmix", hi ajuntam també els brins de safrà prèviament un xic passats per sa paella i un poc de brou de verdures per tenir bon passar "el túrmix".
Llavors sofregim el llom del porc tallat a daus. Posam sal i pebre bo. En estar sofregit hi afegim tot el brou i ho deixam bullir fins que la carn estigui fluixa.
Llavors és el moment de tirar-hi l'arròs i la col fins que estigui cuit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada